Programjaink
Gerinc torna
Kíméletes módon átdolgozzuk az egész testet, erősítjük a tartó izmokat. Gyakorlatokat végzünk a hát és derékfájás ellen. Foglalkozásainkon kellemesen el lehet fáradni. Ugrálás mentes, jó hangulatú a programunk, minden korosztály számára ajánlott.

 

Szülés utáni regeneráló torna 
Kíméletes módon átdolgozzuk az egész testet, erősítjük a tartó izmokat. Gyakorlatokat végzünk a hát és derékfájás ellen. Programunkban intim torna gyakorlatokat is végzünk, hogy mielőbb vissza lehessen nyerni a szülés előtti alakot. Foglalkozásainkon kellemesen el lehet fáradni. Ugrálás mentes, jó hangulatú a programunk. Gyermek felügyelet a helyszinen.
Fejlesztő torna gyermekeknek
Pszichomotoros fejlesztő torna 5-7 éves gyerekeknek, akik túlmozgásosak, figyelem zavarosak, diszlexiások és diszgráfiások. A programunkat enyhe fokban sérült gyerekeknek ajánljuk. A mozgásfejlesztést sok-sok játékkal tesszük számukra élvezetessé, hogy szívesen vegyenek részt a foglalkozásainkon.
Fitdance edzések
Felvételt hírdetünk  7-16 éves lányok részére  fitdance csoportunkba, táncos rövid koreográfiákat tanulunk, bemutatókra készülünk, szabadidősport keretében.
Foglalkozásainkon kellemesen el lehet fáradni. Ugrálás mentes, jó hangulatú a programunk.