Programjaink

 

Békásmegyeri Közösségi Házban:  (Budapest III. Csobánka tér 5.)

Fitdance edzések

7-16 éves korosztálynak   hétfőn 17 órától 18 óráig

                                          szerdán 17.45 órától 18.45 óráig

Felvételt hírdetünk  7-16 éves lányok részére  fitdance csoportunkba, táncos rövid koreográfiákat tanulunk, bemutatókra készülünk, szabadidősport keretében.Gerinc torna


hétfőnként 18.15-től 19.15-ig 

Kíméletes módon átdolgozzuk az egész testet, erősítjük a tartó izmokat. Gyakorlatokat végzünk a hát és derékfájás ellen. Foglalkozásainkon a kellemesen el lehet fáradni, ugrálás mentes, jó hangulatú a programunk. Minden korosztály számára ajánlott.
Óbudai Civil Házban:  ( Budapest III. Végvár u. 2.)


Szülés utáni regeneráló torna 

hétfőnként 9.30-tól 10.30-ig 

Kíméletes módon átdolgozzuk az egész testet, erősítjük a tartó izmokat. Gyakorlatokat végzünk a hát és derékfájás ellen. Programunk intim torna gyakorlatokat is végzünk, hogy mielőbb vissza lehessen nyerni a szülés előtti alakot. Foglalkozásainkon a kellemesen el lehet fáradni, ugrálás mentes, jó hangulatú a programunk. Gyermek felügyelet a helyszinen.

Gerinc torna 

hétfőnként 11 órától 12 óráig 

Kíméletes módon átdolgozzuk az egész testet, erősítjük a tartó izmokat. Gyakorlatokat végzünk a hát és derékfájás ellen. Foglalkozásainkon a kellemesen el lehet fáradni, ugrálás mentes, jó hangulatú a programunk.Fejlesztő torna gyermekeknek

hétfőnként 5-7 éveseknek

Pszichomotoros fejlesztő torna 5-7 éves gyerekeknek, akik túlmozgásosak, figyelem zavarosak, diszlexiások és diszgráfiások. A programunkat enyhe fokban sérült gyerekeknek ajánljuk. A mozgásfejlesztést sok-sok játékkal tesszük számukra élvezetessé, hogy szívesen vegyenek részt a foglalkozásainkon.