info@okszse.hu +36 30 258 34 89

Tagnyilvántartás

Tagnyilvántartó lap

Tisztelt Szülők! Kedves Tagjaink!

Kérünk szépen mindenkit, hogy az alábbi linken elérhető űrlapot szíveskedjenek értelemszerűen, a valós adatoknak megfelelően kitölteni! Ez azért nagyon fontos, mert a 2012/2013-as tanévtől kezdve elektronikussá tesszük nyilvántartásunkat. Ez többek között azt jelenti, hogy a papír alapú tájékoztatás megszűnik, helyette mindenkit e-mail- en keresztül értesítünk a csoportokat érintő kérdésekről! Kérjük kísérjék figyelemmel az egyesülettől érkező e-maileket!

Tagdíj fizetési tájékoztató

Tisztelt Szülők! Kedves Tagjaink!

Az elmúlt évek tapasztalatait számba véve úgy döntöttünk, hogy a gyermek csoportok esetén a készpénzes befizetést MEGSZÜNTETJÜK! A havi tagdíjak befizetésére banki átutalással, személyes banki befizetéssel van lehetőség a 2012/ 2013-as Tanévtől kezdődően. A fenti intézkedésre azért volt feltétlenül szükség, mert sok nehézséget okozott, hogy a T. Szülők nem szívesen küldték el Gyermekükkel a tagdíjat reggel, úgy, hogy az egész nap esetleg az iskolában a Gyermekkel legyen, ezzel esetleges kellemetlen helyzetnek kitéve Őt.

A tagdíjat befizetni, illetve átutalni az alábbi bankszámla számra lehet:

MagNet Bank: 16200168-60429661

KÉRJÜK, HOGY A KÖZLEMÉNY ROVATBA MINDENKÉPPEN TÜNTESSÉK FEL GYERMEKÜK NEVÉT A KÖNNYEBB BEAZONOSÍTÁS MIATT!

A tagdíj befizetésének határideje: minden hónap 12. napja. A tagdíj befizetéséről az Egyesület számlát állít ki, melyet postai úton megküld, vagy az edzések alkalmával kioszt az edző. Kérjük, hogy kötelezettségükről semmiképpen sem feledkezzenek el, mivel avval az Egyesület napi működését veszélyeztetik.